Precious Women Houten

Workshops

Doodle tekenen

Liesbeth Jonkers gaat de workshop doodle tekenen verzorgen. Zij tekent om te ontspannen en tot rust te komen met een mooie kaart als resultaat. Kom op 19 oktober en volg een workshop bij haar!

Tijd met God/meditatie

Deze workshop wordt gegeven door Engelien Bakker. Meditatie vraagt om innerlijke ruimte. We oefenen ons in open worden voor God. We mediteren op een kort Bijbelverhaal: we proberen het niet allereerst te snappen maar te 'proeven'. Naast de gezamenlijke bijbelmeditatie kiezen deelnemers om ook nog op een andere manier aandachtig stil te zijn (en zich open te stellen voor..) de tekst. Dit jaar willen we ook een gebedsarmbandje maken.(5 euro contant betalen)

Werelddans

De workshop Werelddans wordt gegeven door Ali van Dongen. Ali neemt je mee in de kleurrijke wereld van dansen, het ontspant, maakt blij en verbindt. Helemaal passend bij de vrouwendag.

Groen Workshop

Deze workshop wordt gegeven door Wilma Nievelstein. Met een creatieve 'groene' workshop ga je een Amaryllisbol bekleden met bijvoorbeeld mos, lint, band of wol. Dan krijgt de bol al wat kleur en gezelligheid. De bol zal tot bloei komen en zo ervaar je het 'Goede Leven' dat verstopt zit in de bloembol. (5 euro contant betalen)

Biblejournaling

Deze workshop wordt gegeven door Irene van Valen. Irene ontdekte een andere invulling om met het geloof bezig te zijn: Biblejournaling. In een speciaal gekochte bijbel tekent zij wat ze voelt bij de tekst. In de workshop laat zij je kennismaken met deze creatieve manier van bezig zijn met het geloof.

Zinwandeling

Deze workshop wordt gegeven door da. Rebecca Onderstal (predikante in de PG Houten). Een zinwandeling is een meditatieve wandeling waarbij je de eerste 20 minuten in stilte wandelt aan de hand van een Bijbeltekst. In de tweede 20 minuten is er ruimte om in tweetallen uit te wisselen wat de tekst met je heeft gedaan.
New Client Special Offer

20% Off

Aenean leo ligulaconsequat vitae, eleifend acer neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, tempus.